Sådan forbliver du online når du er på festival

Sådan forbliver du online når du er på festival

Er du glad for at være online, uanset hvor du befinder dig, vil du sikkert også gerne være online, når du er på festival. Du skal selvfølgelig også have tid til at nyde oplevelsen, høre koncerter og fest igennem, men det er ingen skam at holde forbindelsen til nettet, selvom du er på festival.

Når du er på festival, og du måske kun har din mobil på dig, kan du stadig godt løbende lave en hastigheds test, så du nemt kan finde frem til den lokation på festivalen, hvor du har det hurtigste internet.

Din mobil er genvejen til nettet

Der er ingen tvivl om, at den nemmeste måde at forblive på nettet, selv når du er på festival, er ved at have din mobil på dig. I hvert fald hvis du har en smartphone – men hvem har ikke det nu om dage?

Via din mobil har du nem adgang til mobilnetværket, hvor du hele tiden er på enten 3G eller 4G netværket. Vil du have mere data, kan du altid tjekke den seneste internet pris på nettet.

Skal du bruge din computer?

Det er også essentielt at vide, om du har brug for at have din computer med på festival. Hvis du skal blogge, tage billeder, optage video eller andet fra festivalen, er det måske nødvendigt for dig at have din computer med. Her kan du vælge at bruge et mobil bredbånd til at holde dig online, eller du kan vælge at dele nettet fra din mobil og bruge den som hotspot.

Men det er ofte kun i forbindelse med en eller anden form for arbejde, som regel video eller presserelateret, at der er behov for en computer på en festival. Men står du i den situation, skal du lige tænke over, hvordan du bedst muligt forbliver online i løbet af ugen.

Husk at hygge dig

Selvom det kan være rart at have sit online liv med på festival, er det dog stadig vigtigt, at du også er til stede blandt dine venner i løbet af festivalen, så du også får noget ud af at være der.

Der bliver hvert år skabt minder for livet på de danske festivaler, og når du nu endelig er der, er det bare med at få det bedste ud af det. Dermed ikke sagt, at du ikke kan bruge din mobil, men gør det gerne, når du lige har en stund alene, om formiddagen hvor der ikke er så meget gang i den endnu eller lignende.

Overvej at tage en ældre mobil med

Vores sidste tip er, at det kan være en god idé at tage en ældre mobil med på festival, så du ikke risikere at miste din helt nye iPhone, eller hvad du nu er udstyret med.

Der er mange mennesker, der ender med at miste deres telefon på en festival. Enten fordi den bliver stjålet, eller fordi de taber den undervejs på festivalen. Derfor kan du med fordel putte dit SIM-kort over i en ældre smartphone, så du stadig kan holde forbindelsen, men ikke risikerer at miste en mobil til mange, mange tusinde kroner.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.