Nemt at høre musik i bilen

Nemt at høre musik i bilen

Skal du snart til at købe ny bil, og er du ikke sikker på, hvordan du nemmest kommer til at lytte til din musik i din bil, skal du heldigvis ikke bekymre dig. Nu om dage er det utroligt nemt at komme i gang med at lytte til musik på farten, og du skal ikke være bange for, at du skal have handskerummet fyldt op med CD’er og kassettebånd som i gamle dage.

Nu om dage kører de fleste bilanlæg via Bluetooth, hvilket bl.a. giver dig mulighed for at tilkoble din smartphone med dit anlæg i bilen og på den måde lytte til musik helt uden at skulle bruge et kabel til at connecte din mobil med din bil. Er der en bil, du vil vide mere om, så slå nummerpladen op her.

Køb nye højtalere til din bil

Hvis du får dig en bil med dårlige højtalere, kan du altid gå ud at købe nye højtalere og få dem installeret. Har du en bil uden Bluetooth, kan du også altid investere i et nyt anlæg eller en ny bilradio, som har Bluetooth indbygget.

Mangler du mere udstyr til din bil, kan du også med fordel vælge at købe dig en Saphe trafikalarm. Med den kan du helt sikkert ende med at spare en god del penge på bøder, som du kan slippe uden om. Det er i den grad pengene værd at købe sådan en.

Ikke Bluetooth i din bil? Dette stik kan du bruge

Hvis du ikke har Bluetooth i din bil, og hvis du ikke har råd til at skifte højtalere eller anlæg ud, kan du også vælge at tilkoble din mobil med et AUX stik. Det kan du bruge i langt de fleste mobiler i dag – dog ikke de nyeste iPhones, efter de skrottede AUX indgangen.

Oplever du problemer med det trådløse, eller er der dårlig forbindelse, kan det også være en god idé at have sådan et stik liggende i nødstilfælde, så du altid har en backup, du kan skifte over til, og dermed have muligheden for at blive ved med at lytte til din musik.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.