3 mobiltips når du skal på Roskilde Festival

3 mobiltips når du skal på Roskilde Festival

Hvis du skal på Roskilde Festival for første gang, har vi her lavet et par gode tips til dig, så du også får din mobil med dig hjem igen, og du får noget ud af din mobil, når du er på festivalen.

Der er mange, der vælger at tage deres smartphone med på festival, men der er i høj grad også mange, der ikke får den med hjem igen. Derfor handler det bl.a. om at passe godt på din mobil, når du besøger Roskilde Festival.

1 – Vælg et abonnement med god dækning

Først og fremmest kan det være en god ide at vælge et mobilabonnement med en god dækning, så du er sikker på at have forbindelse, når du ligger midt på marken, hvor Roskilde Festival grundlæggende finder sted. Overvej eks. greentel.dk som løsning, hvis du vil være sikker på en god forbindelse.

På et mobil dækningskort kan du let se, hvilke netværk der har den bedste dækning over området for Roskilde Festival, og det gør det nemt for dig at finde frem til den bedste udbyder.

2 – Brug festivalens egen app

Mange festivaler har efterhånden også lavet deres egne app, som du med fordel kan hente ned og gøre brug af. Her har du alt information om festivalen samlet i en enkelt app, og du kan derfor finde alt fra kort til koncertprogram og nyheder om festivalen derinde.

Det kan eksempelvis være smart at have den til netop nyheder, da koncerter kan blive aflyst undervejs i ugen, eller der kan være vigtig viden i forhold til armbånd, arrangementer eller lignende, som du kan få derinde. På den måde kan du få nyhederne direkte fra Roskilde Festival selv og ikke via en tredjepart.

3 – Lås den inde når du ikke bruger den

Og så er det meget vigtigt at passe godt på din mobil, hvis du ønsker at få den med hjem igen, når festivalen er overstået. Det kan eksempelvis være smart at låse den inde i dit telt, når du ikke bruger den. Din forsikring dækker nemlig ikke, hvis der ikke har været lås på teltet, og du får et indbrud.

Ellers kan du med fordel vælge at have den på dig hele tiden, så du ikke skal være bange for, at den ligger helt alene nede i dit telt. Sørg gerne for at lægge den i en lomme med lynlås, så den ikke falder ud, uden at du opdager det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.