Hold en grillfest med livemusik

Hold en grillfest med livemusik

Der er ikke noget at sige til, at mange er ved at trænge til at komme ud i festligt lag. Vi rammer snart årsdagen for, hvornår vi først hørte om corona-virus. Og siden dengang har det været småt med både fester og koncerter. Som det ser ud nu, bliver julefrokostsæsonen heller ikke helt, som den plejer. Mange udskyder at samles med venner og kollegaer for at drikke snaps og spise julemad, fordi der simpelthen er for mange restriktioner at tage hensyn til. Det er surt at måtte aflyse noget, man har glædet sig til. Og derfor er der også indgået mange aftaler om, at de julefrokostinviterede gæster må samles til en anden slags fest i stedet for, når det kan lade sig gøre.

Skru op for musikken

Om et halvt års tid når det forhåbentligt er sikkert at mødes igen, så vil de fleste formentligt være mere end klar til at feste og hygge sig til langt ud på natten. Har du lyst til at invitere alle dine venner eller skal du måske holde firmafest, så vil mange sætte pris på en stor grillfest. Fyld et badekar med isterninger så de kølige drikkevarer forbliver kolde. Tænd grillen og udnævn en grillmester der kan stå for at tilberede burgere, hotdogs og andre lækre sommergrillretter. Og skal det være ekstra festligt, så hyr et band der kan komme og spille op til dans, når maden er indtaget. En uformel havefest med sprøde toner og duften af grill falder i god jord hos de fleste.

Nem madlavning og oprydning

Oprydningsarbejdet efter en grillfest er til at overkomme. Når gæsterne er inviteret til fest i haven, så er der ingen, der rynker på næsen over, at maden serveres på paptallerkner. Papkrus og engangsbestik er blot med til at sætte den uformelle stemning, der er med til at gøre havefester så populære. Og når spisningen er ved vejs ende, så kan det hele nemt samles sammen i en affaldssæk. Oprydningen er dermed klaret i løbet af ingen tid. Den frie facon at holde fest på, betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten af det, du serverer. Der fås massevis af weber q2200 tilbehør, der giver dig mulighed for at grille dine madvarer på den helt rigtige måde. Maden kan derfor være lige så lækker som på en fin restaurant, selvom den serveres på papservice i haven.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.