Derfor er koncertbilletter den perfekte konfirmationsgave

Derfor er koncertbilletter den perfekte konfirmationsgave

Leder du efter de perfekte gaver til piger til en konfirmation, behøver du ikke at lede meget længere. Det her er nemlig den perfekte gave til både drenge og piger, og du bestemmer næsten helt selv, hvad du har lyst til at betale for den.

Der er naturligvis tale om et par koncertbilletter. Det kan være den perfekte oplevelse at give til en teenager, der er vild med musik, og som vil elske at komme til koncert. Måske for første gang i sit liv.

Til at betale

Og det gode ved billetter til en koncert er, at prisen jo afhænger af, hvor stor en kunstner du køber billetter til. Dermed er de altså til at betale, og du kan selv vælge, om du vil købe billetter til en verdensstjerne, eller om det bare skal være til det lokale band.

Et mindre dansk band tager omkring 100-200 kroner for en billet til en koncert, mens de helt store stjerner godt kan tage 6-800 kroner eller endda over 1000 kroner på den rette dag. Så du kan selv planlægge ud fra dit budget, hvad du vil give billetter til.

Giv konfirmanden mulighed for at høre sine favoritter

På denne måde har du mulighed for at give konfirmanden billetter til sine favoritter. Måske kommer vedkommendes yndlingskunstner til landet til næste år? Så er det jo oplagt at kunne give billetter til denne oplevelse. Det vil vedkommende aldrig glemme.

Det kan også være, du har råd til at give flere forskellige koncertbilletter. På den måde har du altså mulighed for at give konfirmanden relativt mange forskellige oplevelser for relativt få penge. Vil du give gaver for eks. 1000 kroner, kan det jo hurtigt blive til 3-5 koncertbilletter. Det vil da være optur.

God gave til både drenge og piger

Det bedste ved denne gave er næsten, at den både fungerer til drenge og piger. Så skal du til flere konfirmationer i år, og har du ikke helt styr på, hvad du har tænkt dig at give endnu, kan du jo overveje at købe koncertbilletter til dem alle sammen. Så skal du ikke bruge meget mere tid på at tænke over det.

Til gengæld skal du så bare i gang med at finde de helt rette billetter. Hvilke bands vil den enkelte konfirmand blive glad for at høre? Er du ikke helt sikker på det, kan du altid spørge søskende eller forældrene, der nok kan give dig et par gode råd med på vejen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.