Droppet at lære at spille guitar? Prøv et nyt instrument

Droppet at lære at spille guitar? Prøv et nyt instrument

Det mest udbredte instrument i verden må nok være guitaren. Den er blevet til allemandseje, og rigtig mange kan spille guitar – om ikke andet så til husbehov.

Men hvad hvis guitaren bare ikke er dig, men du trods alt stadig gerne vil kunne spille musik? Så er der heldigvis en lang række andre musikinstrumenter, du kan kaste dig over.

Ikke alle kan blive gode guitarister

Selvom guitaren er det mest udbredte instrument i verden, og rigtig mange mennesker kan spille i hvert fald bare et par akkorder, er det ikke ensbetydende med, at det bare lige er det helt rette instrument for dig at kaste dig over. Måske findes der et meget sjovere og mere velegnet instrument til dine hænder.

Har du prøvet at give guitaren en chance, og er den bare ikke faldet i god jord hos dig, skal du ikke være flov over, at du lægger guitaren på hylden og prøver et nyt instrument. Det bør du faktisk gøre, indtil du finder det helt rette for din personlighed.

Mange sjove instrumenter at gå på opdagelse i

Er guitaren bare ikke lige dig, kan du med fordel kaste dig over mange andre typer instrumenter. Måske skal du slet ikke spille et instrument, der er bygget på akkorder. I stedet kan du jo evt. prøve at give trommerne et forsøg, som alle bands også har brug for, og som er en essentiel del af musikken.

Det er klart, at du stadig har fordel ved at kende til musikteori, men det er meget anderledes at spille trommer, end det er at spille guitar. Du kan også give bassen et skud, hvis den er nemmere at overskue for dig, eller hvad med et klassisk instrument?

Musik skal være sjovt frem for alt

Dog er det hele tiden vigtigt, at du har fokus på at have det sjovt med at spille musik. Musik skal være sjovt at have med at gøre. Er det ikke sjovt, kommer du ikke til at nyde at spille på dit instrument, uanset hvilket instrument du så har kastet dig over.

Er der bare ingen instrumenter, der passer til dig, men kan du ramme et par toner, når du synger, kan du jo også begynde at fokusere mere på at synge i stedet for. Det kan være lige så givende som at spille på et instrument.

Aldrig for sent at lære et nyt instrument

Har du allerede lært at spille på et instrument, og vil du gerne lære et nyt et at kende, er det jo aldrig for sent at gå i gang. Når du allerede kan spille på et instrument, og hvis du allerede har grundlæggende viden om musikteori, bliver det så meget nemmere for dig at lære at spille på et nyt instrument.

Du bestemmer helt selv, hvilket instrument du har lyst til at kaste dig over. Prøv dig frem indtil du finder et instrument, du har særlig kærlighed til, og som du ikke bare kan lade ligge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.