En musiker går aldrig ned på udstyr

En musiker går aldrig ned på udstyr

Er du musiker, kan du nok nikke genkendende til, at det er svært at få for meget udstyr. Der er hele tiden noget nyt, der kan købes, noget der skal skiftes ud, eller en dims, der lige mangler for at få noget til at fungere helt optimalt.

Drømmer du om nye instrumenter?

Som musiker kan det være, at der er et eller flere nye instrumenter, du drømmer om at købe. Måske mangler du en ny og lækker guitar, der lige har den der lyd, du har været på jagt efter.

Det kan også være, at du gerne vil have dig en ny lilletromme til dit trommesæt, eller måske bare har brug for en fodpedal, fordi den gamle er gået i stykker.

Mangler du nye højtalere eller forstærkere?

Det kan også være, at du har brug for et par nye højtalere eller et par nye forstærkere. Hvis du spiller guitar eller bas, er det jo meget almindeligt at gøre brug af en guitar- eller basforstærker.

Hvis du plejer at tage ud at spille, eller hvis du gerne vil have lyd ud af en mikrofon, kan der være brug for nogle højtalere for at få det til at ske. Du kan nemt bestille nye forstærkere eller nye højtalere over nettet. Det kan være, det koster lidt i fragt, men ellers er det ikke noget problem.

Har du det rette udstyr til at kunne indspille?

Går du med tanker om at begynde at indspille nogle af dine egne numre, men har du ikke lige det udstyr, der skal til, for at kunne bygge dit eget lille studie derhjemme? Så kan du også nemt gå i gang med at bygge det.

På den måde slipper du for at skulle bruge penge på at booke dig ind i et andet studie. Selvom det kan være godt at være i et rigtigt studie, da der oftest er alt det, du har brug for til en indspilning.

Det er dog også bare fedt at have sit eget sted at kunne indspille sine demoer eller sange.

Bedre udstyr giver en bedre lyd

Selvom du også godt kan bruge for mange penge på udstyr – uden problemer faktisk – er det bare svært at komme uden om, at godt udstyr også bare giver en bedre lyd.

Derfor er det altid en god idé at gå efter kvalitet, når du skal købe nyt udstyr. Selvom det kan være fristende at spare penge, betaler du langt hen af vejen også bare for kvalitet, når det kommer til musikudstyr. Så brug gerne dine penge på noget ordentligt, så du ikke skal ud at købe noget nyt alligevel om to måneder, når dit første køb er gået i stykker.

Lån penge til nyt udstyr i dag

Mangler du penge til at købe dit nye udstyr, så lån og få penge i dag. Det er nemt og enkelt at låne lige netop det beløb, du har brug for, og du får bare pengene sat direkte ind på din konto.

Har du aldrig prøvet at låne penge på nettet før, skal du ikke være bekymret. Det er nemt og hurtigt, og du skal ikke bruge meget andet end dit NEMid – så er du i gang. Find din nye låneudbyder i dag og send din ansøgning om et lån afsted med det samme.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.