Guide - sådan kommer du i gang med musikstreaming på mobilen

Guide – sådan kommer du i gang med musikstreaming på mobilen

Vil du gerne godt i gang med at lytte til musik på din mobil, men er du ikke helt sikker på, hvor du skal starte og slutte, kan det være, at vi her kan hjælpe dig godt på vej til at træde ind i en verden af musik på din smartphone. Det er nemt at komme i gang med, og du kan starte med at lytte til musik inden for bare få minutter.

Vil du have gardiner, så læs mere hos plisségardiner.com her.

Vælg en app til at høre musik med

Til at starte med skal du bruge en app til at streame musik med. Måske har du adgang til en musik app via dit teleselskab, da flere af de danske teleselskaber selv har udviklet en musik app til streaming af musik. Har du ikke sådan en løsning til rådighed, kan det i stedet være en god idé at vælge en af mest populære apps på markedet inden for musik – nemlig Spotify. Her kan du komme i gang gratis, og du kan bare klikke dig ind i App Store eller Google Play og hente appen med det samme.

Opret dig som premium bruger – kan åbne mange fordele

Du skal oprette en bruger, når du vælger at bruge en app til at streame musik. Også hos Spotify. Men derudover har du også mulighed for at oprette dig som premium bruger, hvilket åbner op for en masse andre fordele, du ikke har adgang til, hvis du kun er gratis medlem. Du kan sagtens høre musik som gratis medlem, men du skal leve med reklamer, du kan kun shuffle playlister, og du skal leve med, at der kan komme reklamer mellem dine sange. Alt dette kan blive bedre, hvis du opretter dig som premium medlem og betaler et månedligt abonnement.

Sæt din musiksmag i system

Sidst, men ikke mindst, kan det også være godt at begynde at sætte din musiksmag i system, når du fx gør brug af en app som Spotify. Her kan det være en god idé at oprette playlister, så du kan lave nogle fede lister med masser af sange til hvert sit humør eller lejlighed. Så kan du have en playliste til træning, en til køreturen til arbejde eller hvad du nu ønsker.

Du kan også følge de artister og bands, du lytter til mest, så du hele tiden er opdateret på, hvis de fx udgiver nye sange.

Lytter du til musik derhjemme, kan det være, at du skal købe de smukkeste mørklægningsgardiner til din bolig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.