Scenerne

Scenerne til Offspring

Pavillonen:
Både til daglig og under Offspring festivalen danner den udendørs pavillon ramme om mange forskellige typer af koncerter og kunstnere.

Pantomimen:

Den smukke påfuglescene fra 1874 er et af Tivolis vartegn. Normalt præsenterer scenen pantomime teater og ballet, men under Offspring indtages scenen af trommesæt, forstærkere og masser af attitude.

Plænen

Plænen er Tivolis midtpunkt, hvor du finder den største scene i Haven. Her præsenterer Offspring et varieret udbud af forskellige genrer.

Branchebillet

Branchebillet til Offspring

Arbejder du indenfor musikbranchen, og har du brug for adgang til Offspring 13. maj, skal du akkreditere dig her. 

Send en mail til offspring@tivoli.dk og angiv:
- Firma
- Antal personer
- Og hvorfor I skal have adgang.

Akkrediteret armbånd giver adgang til Offspring, forrest i køen til alle koncerter, Grøften Backstage, øl til en 10’er, samt rabat på Grøftens fantastiske skipperlabskovs.

Indgange

Indgange til Tivoli

Der er tre indgange til Fredagsrock i Tivoli:

  • Hovedindgangen på Vesterbrogade 3
  • Banegårdsindgangen på Bernstorffgade overfor Hovedbanegården
  • Glyptoteksindgangen på hjørnet af Tietgensgade og H.C. Andersens Boulevard.

 

Sikkerhed

Din sikkerhed til Offspring

Din tryghed og sikkerhed til Fredagsrock har en meget høj prioritet for os i Tivoli. Der arbejdes løbende på at videreudvikle vores crowd-safety koncept, da vi gerne vil vedblive at være blandt de bedste i Danmark på dette område.

Vores crowd-safety-koncept er udviklet i samarbejde med blandt andre Buckinghamshire New University og Muskelsvindfondens Event Safety Crew. Alle koncerterne bliver grundigt risikovurderet, og den sikkerhedsmæssige planlægning og afvikling foregår i tæt samarbejde med Københavns Brandvæsen og Københavns Politi.

Der bliver lukket for adgang til Tivoli, når antallet af gæster i Haven når et bestemt antal. Dette gør vi både i forhold til sikkerheden men også for at give gæsterne i Haven en god koncertoplevelse. Det sker som oftest kun ved de helt store Fredagsrock-koncerter, at Haven bliver lukket, men det er altid en god idé at komme i god tid.

Tivolis Kontrollører, som arbejder med Fredagsrock, har gennemført en særlig crowd-safety-uddannelse, hvor der blandt andet undervises i udvidet førstehjælp, konfliktforebyggelse, konflikthåndtering, kommunikation, personlig sikkerhed og effektiv koncertsikkerhed.

Kontrollørerne er til stede for at hjælpe dig og for at sikre en tryg og sikker koncertoplevelse.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er der et bestemt antal billetter til salg?
Der er ikke et bestemt antal billetter til salg, da entrébilletterne gælder til en valgfri dag – og Tivoli Årskort gælder til alle dage i Tivolis tre sæsoner. Af hensyn til sikkerheden og for at give gæsterne i Haven en god koncertoplevelse, bliver indgangene dog lukket ved et bestemt antal gæster i Tivoli. Vi anbefaler derfor, at du kommer i god tid til koncerterne. Vær desuden opmærksom på, at entréprisen stiger efter kl. 19 om fredagen.

Hvorfor er lyden ikke højere?
Af lovgivningsmæssige grunde kan vi desværre ikke spille så højt, som vi gerne ville. Kom derfor tidligt, og få en god plads på Plænen.

Skal jeg holde øje med ulovligt videresalg af billetter til Fredagsrock i Tivoli?
Der findes hjemmesider og privatpersoner, der køber billetter i Tivolis Webshop og sælger dem videre til overpriser, hvilket ikke er tilladt ifølge dansk lov. Husk derfor, at den højest mulige pris for en print-selv-billet til en Fredagsrock-koncert er 110 kr. når du køber billet.

Er der aldersbegrænsning til Fredagsrock-koncerterne?
Alle er velkomne til Fredagsrock. Vi håber, alle opfører sig ordentligt og passer på hinanden under koncerterne. Tivoli serverer dog ikke alkohol for personer under 18 år.

Er der stroboskoplys til Fredagsrock-koncerterne?
Vær opmærksom på, at der ved nogle Fredagsrock-koncerter muligvis anvendes stroboskoplys. Lysblinkene kan udgøre en risiko for at fremkalde epileptiske anfald hos personer med fotosensitiv epilepsi.

Jeg er kørestolsbruger - kan jeg komme til Fredagsrock?
Alle Tivolis indgange kan benyttes af kørestolsbrugere og gangbesværede. Tivoli bestræber sig på at gøre plads til kørestolsbrugeren, så denne har udsyn til scenen.
På udvalgte fredage sættes en ekstra storskærm op ved springvandet foran Koncertsalen. Kørestolsbrugere, der kan fremvise ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe en ledsager.

Hvor finder jeg toiletter?
Der findes toiletter rundt i hele Haven. I øvrigt findes der handicaptoiletter i toiletgrupperne ved Pantomimeteatret, i Puslehuset og ved Glyptoteksudgangen. Herudover findes handicaptoiletter på en række af Havens restauranter samt i Glassalen og Koncertsalen.